Utställning skk i Norrköping

I går var det en lång och händelserik dag. Uppe tidigt,

for hemifrån straxt för kl 07:00.Plockade upp vännen Ann G på vägen för att få trevligt sällskap på utställningen.En Nybadad Kryddan/ Teriyaki i bur samtVera som obadad sällskapsdam.

Med i bilen var också Woodi. Den sistnämnde unge hanen återförenades glatt med sin familj, Gustav, Linda & Atlas. Morgonen var faktiskt relativt sval och vi förväntades oss en behaglig temperatur. Just när det gäller temperaturen, så blev vi faktiskt lite besvikna, jag gillar förvisso värme, men på utställning kan det vara bra om det inte är för varmt, framför allt för hundarna.

När Kryddan och jag varit inne i ringen första gången så gick det ju över förväntan, kryddan stgade ut med en glad matte och en BIR rosett. Härligt!! mindre kul var det att vänta tills kl 15:00 för att gå in i Valp Bis finalen.Tiden rann dock iväg ganska snabbt, framförallt sista timmen. Helt plötsligt uppmanas alla BIR valpar att infinna sig i Uppsamlingsringen för förhandsbedömmning.Vi ilade i väg, utan godis eller pip leksak. sedan gick det ganska snabbt .

Upp på bordet , gå ett varv, men det var 48 Bir valpar så det är klart att solen han tära en del på oss alla. Men med glädje och stolthet svepte vi ut ur ringen med Kryddan som BIS 3:a.

Tack alla vänner och bekanta för en trevlig dag


Kommentarer

I.S sa…
Ett varmt Grattis till dig och Kryddan !
Från oss i Valltuna

Populära inlägg i den här bloggen

Okej,nu är det nog

Ja, äntligen kan jag Blogga igen!

Att vara Fjäril