Än så länge

är inte röda mattan ut rullad men hundarna tycker att den röda fällen är varm & välplacerad.
Som ni ser så gäller det inte bara husets hundar, Charlie tar givetvis tillfället i akt att mysa på ren ludd. Vädret var även i dag av det slag som gör att man inte lyfter ut små känsliga valpar Tyvärr ( i alla fall lyckades inte jag med det konststycket den korta stunden det var uppehålls väder & solsken).
Då får man hitta på annat och en picnic i köket passade grabbarna
( påminner om Romulus & Remulus) Pepper & Chili lät sig väl smaka.
Efter ett tag dök även resten av gänget upp.


Spicy får väl posera en annan dag.
Lite nytt vill ni väl veta,såååå..... jag kan berätta att Tekla var på "kärlekssemester" i tisdags,det innebär att.... vi hoppas på valpar igen i slutet av januari.
Ja, ja, ja, givetvis blev hon PL kollad ( knä testad) & ögon lyst innan
allt UA!!! HURRA!!
Ögon lyst blev även Merry och knä testad är hon ju sedan tidigare även detta UA så åter igen HURRA!!!
För hennes del blir det resa av på söndag om inga elaka baciller sätter P för planerna.
Just nu känns det som man tar ½ dag i taget, det är många sjuka i Gränna trakten och vi som ännu inte är sjuka, vi är i många fall väldigt trötta & lite ½ risiga ( undrar jag om det blir någon Stockholms utställning??).
Ny strukna säsongs betonade gardiner har kommit upp i 4:a fönster samt advents stjärnor ( nu saknas gardiner till matrummet & stjärna i sovrummet)men tomtarna får vänta.




Kommentarer

LAINE sa…
Men hallå... ska jag inte få veta vilken kille Merry ska på date med...mmnnf, jag spricker snart. Andreas håller så klart tummarna för att Tekla producerar ett vackert valpgäng. Apropå vädret så är det bara för trist, vi får väl se vad helgen bjuder på. Du menar väl inte att ni har svininfluensa i Gränna, utan andra vanligt förekommande sjukor. Ha en bra helg, vi drar till landet som vanligt. Kram till er alla/Laine o Sweet m familj
Jo, då Bacon snuvan härjar i trakten!!
vickan sa…
ser verkligen fram emot färgglada Tekla valpar! Grattis åt alla UA:n föresten! härligt... det vore väl på tiden att ja gav mej iväg med Kellie snart.... öööö...

Populära inlägg i den här bloggen

Okej,nu är det nog

Ja, äntligen kan jag Blogga igen!

Att vara Fjäril