Stockholm

Fler än jag tyckte att domaren dömde lite fel! Bilden är på Maja efter att ha varit inne i ringen. Okej!! Det gick väl bra , men resultatet var inte lysande,

Jag hade en jobbig tur upp till Stockholm med först mörker , därefter dimma mellan Mjölby och en bra bit förbi Linköping. Efter det kunde man faktiskt köra i de lovliga 110 km / h, vilket nästan kändes hisnande efter typ 70 i mörker och dimma. Så kul att träffa alla trevliga människor runt ringen!!!

Lite synd bara att man inte hinner prata tillräckligt med en del.Men även om jag föreföll lite stressad så hoppas jag att ni vet att jag uppskattade er närvaro. Ett extra tack till Cia som tog sig tid och försökte få bra bilder på en trött och inte helt samarbetsvillig Maja. Stort tack också till kommissarien och hans hustru eller tvärt om för deras vanliga gästfrihet.

Ja, Lena och Danne som vanligt var maten mycket god och sällskapet trevligt och som vanligt kom jag i säng senare än jag tänkt mig. Nu har jag ju lärt mig att jag inte skall gästa er kvällen innan om jag skall ställa ut. Jag tycker ändå att ni skall fortsätta att räkna med att Stokk utställningen drar till sig min närvaro, så om inte förr så ses vi i Dec nästa år.

Nu vill jag ju inte att ni skall glömma att ni lånat ut huset till mig och Irene ( från Norge) till Världsutställningen, men jag på minner er!!! Kanske kommer jag även upp och våldgästar er till påsk, så vida det inte blir Brewitz som får stå ut med mig och mina hundar då???

Kommentarer

Är det ett hot eller ett löfte??? Jag hoppas på löfte, ska polisen haffa dig alla gånger eller......

Populära inlägg i den här bloggen

Okej,nu är det nog

Ja, äntligen kan jag Blogga igen!

Att vara Fjäril