Veterinärbesök & sängkamrater

I dag har Skrutt och Kryddan varit i Jönköping, för Veterinär besök.
Skrutt kollade ögonen och kryddan knäna, bägge var Ua.
När vi ändå var i Jönköping blev det ett (2) par nya gardiner, varav det ena paret gick i en nyans som hör stundande helger till, jag undrar jag om det är Anne Brewitz som på något underligt vis har lyckats nästla sig in i mitt undermedvetna. http://senilahunden.blogdog.se/blog.html genom sina tidigare in lägg på sin Blogg?? När jag ändå nämnt dig Anne B så vet jag inte om jag törs nämna att jag fått Hundsport i dag, vi lantisar är lyckligt lottade i bland, egentligen är det nog fortfarande bara tunnelbanan och en hel del av mina vänner som jag saknar från Stockholm.
Inne på Rusta mötte jag en av mina blivande valpköpare, hon börjar längta efter att det snart föds en liten kille här hos mig, som med tiden skall flytta några mil söder ut till Huskvarna
Trångt i sängen, tja det konstiga är att jag tycker det blir ännu trängre när husse jobbar natt, en underlig ekvation. Henric är ju inte så liten i sig,men när han är borta ligger väl alla hundar sååå nära mig att jag upplever det som trängre än vanligt.

Yvonne K Grattis kramar på födelsedagen om jag inte får tag på dig via telefon i kväll.


Kommentarer

Haha, det är jag som spökar i din hjärna, gardiner, gardiner och åter gardiner........Ja det ska bli spännande att invänta brevbäraren och se om han tagit mig till nåder igen!

Populära inlägg i den här bloggen

Linda

Okej,nu är det nog