På spaning efter

Blåsippor. Jag visste på ett ungefär var jag såg Blåsipporna för 2 veckor sedan, innan snön lade ett tjock täcke över skog och mark. I dag gick jag på spaning , hundarna skuttade som vanligt glatt omkring, kameran var med.
Blommorna var ganska svårupptäckta, dels var de lite gömda bland löven dels hade jag motljus och den efterlängtade solen var väldigt generös med sitt sken. Men som ni ser så lyckades jag föreviga detta vår tecken.
Jag försökte faktiskt föreviga en liten glatt sjungande Blåmes också, men det blev ingen skärpa alls på bilden, den lille rackaren hade inte vett att posera, utan rörde sig hela tiden.
Här är mer vackra blommor.
Tack Ing-Marie & Stefan för den fina buketten.
Tack också för besöket i går och välkomna åter. Jag är inte orolig om en valp flyttar hem till er ,nja, möjligtvis för att den blir bortskämd, men det bekymrar mig inte så mycket.
Nu får vi väl hjälpas åt att hålla tummarna för att det blir valpar så att det räcker till alla trevliga intresserade människor som liksom jag går i väntans tider.


Tack också Ann G, trevligt som alltid att se dig, och att du också är välkommen åter, behöver jag väl egentligen inte skriva.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Linda

Okej,nu är det nog