Ris & Ros

Merry är hunden på smycket!! jag är stolt och glad ägare av ett sådant och kan tala om att det gör sig bättre i verkligheten än på bild.
Men det gör sig bättre mot mörk bakgrund än mot huden.
Kolla in Bamses bollar så hittar ni detta smycket och en massa andra saker. Snygga koppel och halsband.
Härligt hundgodis , prydnadssaker och en massa annat. Nej! jag har inte betalt för att göra reklam, men jag är ofta själv inne och kolla nyheterna på Bases Bollar.

Nu har jag ändrat textfärgen på några bloggar för att underlätta läsningen, men det är klart om jag byter bakgrund med tiden så kan det hända att nya färgkombinationer utgör svårigheter med att tyda texten. Så Gistedt jag hoppas du blir nöjd för tillfället.

Husse var ute på jakt idag, men kikarsiktet hade lossnat, ja , okej! det låter som en bortförklaring, men det var faktiskt så. Nu är det åtgärdat och jag tror att han tänker ge sig ut i morgon igen.
Husse bjöd dock på en superb middag, Rådjursfile med rösti, hericoutsverts, sallad och vitlökssmör med en massa vit lök i.
Stackars barn och kollegor i morgon, men gott var det.
Jobbig vecka framför mig, Personalkonferans i morgon kväll. Onsdag föreläsning om att aktivera hundar, jag blir bjuden på den av Liptons matte. Torsdag handledning... vi diskuterar genusperspektivet.... i och för sig alltid av intresse men jag blir så frustrerad när jag märker att vi var betydligt längre fram i de diskussionerna på 70-talet än vad vi är nu???
Vart tog grupp 8 vägen??
Rödstrumporna??
Man behöver ju inte tillhöra Fi eller vara manshatare för att inse att vissa saker inte är som det borde när det gäller jämnställdhet.

Fredag slutar sent. Helgen.... skulle ha varit i Sundsvall på utställning, men har glömt att anmäla dit, samt svårigheter med ledighet. Övernattningen var dock fixad redan i maj!! ja, ja i bland har man framför hållning och ibland inte. Mer eller mindre svåra hjärnsläpp får man väl räkna med vid min" aktningsvärda" ålder.

Kommentarer

Vad fint smycket blev! Merry gör sig utmärkt som modell!
Appropå genusperspektiven så kan jag i det avseendet önska att jag levt på 70-talet... speciellt med en klass med 9 killar och 66 tjejer inom en traditionellt kvinnlig branch, även om de flesta ledarrepresentanter vi träffar på socionomprogrammet är män konstigt nog...
Linda

Populära inlägg i den här bloggen

Okej,nu är det nog

Ja, äntligen kan jag Blogga igen!

Att vara Fjäril