Stocholmstid

Japp! Nu skall det vara fixat!! samma tid på bloggen som polarna i Eken har( återstår att se när inlägget är klart) Så kan hända jag kan anlända till mässan utan jetlag?? På jobbet är det gott om kollegor och barn samt deras anhöriga som varit eller är sjuka!! i både förkylningar med feber samt magsjuka, usch! måtte jag klara mig den här gången. Apropå magsjuka! För någon vecka sedan på en promenad med barnaskaran, utbrister plötsligt en av tjejerna _ vet du min pappa har en tatuering på magen!! jaså , säger jag, men det finns det ju många mammor och pappor som har ( med genusperspektivet i åtanke) Ett tag senare säger en av killarna - min pappa har också tatueringar ... på armarna... dom går inte att tvätta bort ( aha inte från ett tuggummi paket alltså) Samtal om tatueringar och om det är snyggt eller ej? och konstaterande att det är väldigt tråkigt om man ångrar sig när man väl gjort en. Några timmar senare vid mellanmålet är det en kille som har tänkt till och vill att hans familj skall uppmärksammas också så han utbrister -vet du?? En gång har min pappa spytt i garderoben!!
Det är förvisso kanske inte det roligaste jag har hört, men ni kan ju ana att vi får höra en hel del. Jag hade bland annat en lång diskussion med en flicka som talade om mammas spis, jag undrade om det inte var familjens och vems var handfatet och toaletten ?? Nu skall jag avsluta boken jag läser .

Kommentarer

Haha, känner igen det där med sanningar från små barn.......när jag jobbade på dagis och vi hade morgonsamling sa plötsligt en 4-åring: Min mamma och pappa har kräkts hela natten....Oj, sa vi fröknar, har dom blivit magsjuka??
Nää, dom hade druckit för mycket rödvin......sa barnet.......OPPS!!

Populära inlägg i den här bloggen

Okej,nu är det nog

Ja, äntligen kan jag Blogga igen!

Att vara Fjäril