Så många gånger

som jag har muttrat fula ord i dag, så kan jag trots detta inte påstå att ordförrådet för just den kategorin av ord var så väldigt rikt. Jag har emellertid försökt att yttra dem tyst emellan samman bitna tänder( med tanke på mitt yrke så vill jag ju gärna föregå med gott exempel).
Anledningen till mitt ganska otrevliga ordval är att det i dag har varit osedvanligt långt ned till fötterna eller golvet eller till barnens skosnören eller till... you name it. Det är nämligen som så att helgens omflyttning av möbler har satt värre spår än väntat och tyvärr även hos Henric.
Nu hoppas jag verkligen att jag lyckas sova bort det onda för i morgon skall vi ge oss ut och plocka skräp( ryggvänligt), vi har nämligen startat ett mindre miljö projekt på vår avdelning. Jag kan föreställa mig en och annan förälder som sänder oss onda tankar när barnen talar om att man inte skall slänga mjölkförpackningar, konserv burkar mm i soporna.
Jag har fått mail från flera av "valparna" eller i alla fall deras ägare och jag börjar med att visa Zherry, som blev BOB i går , med väldigt bra kritik.
jag skall lägga ut den på nyheter när jag klarar av att sitta ned en lite längre stund. Lite snö finns fortfarande kvar , men inte länge till skulle jag tro.
Kryddan ligger i knät på mig och mår bra, även om valparna sparkar så tror jag inte att de tänker komma ut innan fredag/lördag,fast egentligen så är det precis en vecka kvar om man nu går efter "handboken",men hur många hundar eller människor gör det??

Kommentarer

LAINE sa…
Hej, inte roligt ha ont i ryggen. Ett tips... en griptång vid skräpplockningen skulle nog vara bra. Det kan man få låna i min kommun, kanske även i din.
LAINE sa…
Heja Kryddan snart e du i mål. Jag kan föreställa mig vad rund o mjuk o goo hon måste vara med sina små bebisar i magen. Puss på henne.

Populära inlägg i den här bloggen

Okej,nu är det nog

Ja, äntligen kan jag Blogga igen!

Att vara Fjäril